Zeewind Conflictbegeleiding&Mediation

   

 

 

 ADR full certified register onderhandelaar

Siwart A. Mackintosh

Siwart A. Mackintosh kan bogen op een lange omvangrijke carrière in de financiele dienstverlening. Als voormalig tijdelijk wethouder (vervanging wegens ziekte) heeft hij bovendien ook de nodige ervaring in het openbaar bestuur opgedaan. Sinds begin 2012 is hij mediator.

Naast de standaard basisopleiding "mediation" heeft hij een verdiepingsopleiding "familiemediation" gevolgd. Hij is een ADR full-certified register-mediator en geaccrediteerd familiemediator, MfN (Mediation Federatie Nederland) geschoold. Daarnaast is hij ADR full-certified register-negotiator en ADR full-certified conflictcoach,

Hij is dus ook beschikbaar als conflict-coach voor teams of voor een één op één begeleiding van leidinggevenden. Hij is 63 jaar.

Zijn communicatieve vaardigheden in de jaren opgedaan komen nu volledig tot zijn recht in zijn beroep als conflictbegeleider, mediator dan wel conflictcoach. U kunt erop vertrouwen dat in gezamenlijkheid alle belangrijke zaken aan bod zullen komen. Dat wordt in een gestructureerd gecontroleerd proces gedaan, waarbij er zeker ook ruimte is voor emotie.

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Zeewind Conflictbegeleiding&Mediation is bij de KvK geregistreerd onder nummer 615593192. Is gevestigd aan de Prinses Irenestraat 5, 4424AL Wemeldinge.
BTW nr.  NL001359276B35.
IBAN nr. NL16ASNB0781274958.